Regler for brug af Justblog.dk

Læs venligst disse betingelser igennem, før du indsender et blogindlæg på en af vores blogs på Justblog.dk. netværket.

Ved at bruge den / de besøgte hjemmeside(r), administreret / ejet af Justblog.dk, accepterer du samtidig betingelserne for dette. Hvis du ikke er enig i betingelserne, bedes du ikke at bruge hjemmesiden.

Betingelser:

Regler for sites

Herunder kan du læse om, hvilke regler der gælder for indlæg som du og andre brugere selv ligger på blog´s / hjemmesider, der udbydes af Justblog.dk.

1.Du er ansvarlig for, at dine indlæg er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.
2.Indlæg må ikke krænke tredjemands rettigheder, eksempelvis ophavsret til tekst og billeder.
3.Der accepteres INGEN form for pornografisk eller rasistisk indhold.

Oprettelse:

Alle kan anmode om at få et indlæg oprette på en af vores sites. Som udbyder forbeholder vi os ret til ikke at optage et indlæg på ethvert tidspunkt og med enhver begrundelse.

Brugergenereret indhold:

Brugerne er ansvarlige for alle nyheder, kommentarer, billeder eller andet indhold, der bruges på i blogindlægget.  Ved at levere indhold forpligter du dig til at holde udbyderen skadesløs.

Ophavsretlig beskyttelse

Vi gør opmærksom på, at det følger af ophavsretsloven, at det kun er tilladt at citere en offentliggjort tekst el.lign., hvis dette sker ” i overensstemmelse med god skik og i det omfang, som betinges af formålet”. Du må derfor bl.a. ikke kopiere andres materiale ind i dit indlæg.

Du bør antage, at alt, hvad du ser eller læser på den besøgte hjemmeside, er beskyttet af ophavsret, medmindre andet er angivet. Indholdet på hjemmesiden må bruges i henhold til disse betingelser.

Justblog.dk er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af websites, som den besøgte hjemmeside linker eller henviser til. Dette gør sig også gældende for annoncer. Billederne og tekst tilhører enten Justblog.dk eller bruges med tilladelse. Du må ikke bruge disse billeder, medmindre andet udtrykkeligt fremgår. Enhver uberettiget brug af billeder og tekst kan krænke ophavsretslovgivning.

Ingen garanti for indholdet:

Justblog.dk garanterer ikke for, at indholdet på hjemmesiden er korrekt. Justblog.dk påtager sig intet erstatningsansvar for fejl og udeladelser i indholdet på den besøgte hjemmeside.

Brug af siden er for egen risiko:

Brugen af den besøgte hjemmeside sker på egen risiko. Hverken Justblog.dk eller andre, som er involveret i at designe, fremstille eller publicere hjemmesiden, er ansvarlige for direkte, indirekte, hændelige eller følge skader, der måtte opstå som følge af din adgang til eller brug af hjemmesiden. Justblog.dk kan således ikke blive erstatningsansvarlige for evt. skader, som følge af din adgang til eller brug af hjemmesiden.

Justblog.dk er heller ikke ansvarlig for, og påtager sig ikke erstatningspligt for, skader eller virus, der inficerer dit computerudstyr eller anden ejendom på grund af din adgang til, brug af hjemmesiden.

Det samme gælder for din eventuelle downloading af tekst, billeder, materiale, data, video eller lyde fra hjemmesiden.

Med venlig hilsen

Justblog.dk